L'Histoire du Bonheur

NL |FR

Some alt text Some alt text Some alt text Some alt text

EETHUIS

openingsuren


onze lunch

Onze lunch is met verse ingrediënten klaargemaakt, zo proeft u de ware smaak van onze originele gerechten.


 

facebook


weekmenu?

Volg ons op facebook om alle activiteiten te zien. En de weekmenu's uiteraard!


Onze menukaart

Download hier onze menukaart. Je vindt er ook het aanbod voor groepen vanaf 15 personen, ook buiten de openingsdagen en openingsuren.

Take Away kan!

Zin in onze lunch maar geen tijd om hier te komen tafelen? Contacteer ons voor 11u en we zetten je bestelling klaar om af te halen. Volg ons op Facebook om de weekmenu te bekijken.

Aanbod voor groepen en gelegenheden

Wij organiseren ook graag uw Doopfeest, Lentefeest, Babyborrel, Ontbijtvergadering, Verjaardagsfeest, Koffietafel. Vraag vrijblijvend een offerte.

het begin

Tijdens mijn jonge jaren werkte ik in verschillende horecazaken. Ik was ervan overtuigd later een eigen zaak te kunnen opstarten waar gezonde en eerlijke voeding hoog in het vaandel zou worden gedragen. Het lot besliste daar anders over. Maar 23 jaar later is er nu onze horecazaak in de mooie Villa Ferrant in Ronse, waar we ’s middags een gezonde lunch willen aanbieden. Wij kiezen ervoor om zoveel mogelijk toegevoegde suikers te vermijden. Mensen die zonder geraffineerde suikers door het leven willen gaan, zijn bij ons aan het juiste adres.

Some alt text

Inge De Meulemeester, zaakvoerster